Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ingride

Nézd egy nő szemével

Mikor erotikus a meztelenség?

2016. május 23. 08:07 - Ingride

Egy televíziós műsor kapcsán gondolkodtam el azon, hogy milyen élethelyzetekben lehet erotikus élmény, ha megpillantunk egy számunkra vonzó személyt teljesen meztelenül. Kapásból azt válaszolnám erre a kérdésre, hogy minden esetben. Ha én meglátok egy szép, meztelen férfitestet, azonnal zsongást érzek, és valami vágyakozásféle hangulat kezd motoszkálni bennem. Ha ez a látvány néhány másodpercnél tovább tart, akkor már fizikai jeleket is észlelek magamon. Ez így egészséges szerintem.

Ugyanakkor bizonyos környezetben - például naturisták között - ez a történet nem így játszódik le. Ők azért nem hordanak ruhát, hogy a napfény minden testrészüket elérhesse. Nem mutogatják magukat, nem kíváncsiskodnak egymás iránt szexuális okból. Nem is alakulnak ki azok a lelki és testi reakciók sem, amikről az előbb írtam. Ennek az az oka, hogy az ő meztelenségüknek más a célja. Ők nem ismerkednek, nem kukkolnak, pusztán csak rühellik a hófehér cicit és popsit a strandon. Magam is voltam már ilyen helyzetben, napoztam ilyen parton, s egyetlen jól fejlett pénisz sem dobbantotta meg a szívemet. Hiszen nem ezért mentem oda, és a péniszek tulajdonosai sem ezért voltak ott.

Az Ádám keresi Évát produkció esetében azonban szó sincs napimádásról. Ez nem egy nudista kolónia, ők ismerkedés, párválasztás céljából kerültek össze anyaszült pucéran egy kis szigeten. Mégis úgy viselkednek, mintha tabu lenne egymás alapos áttekintése, és a természetes reakciók szabadjára engedése. Járkálnak, mintha csak egy állásbörzén lennének, próbálják a legjobb arcukat mutatni, kommunikálnak érdektelen témákról, alakoskodnak a szereplőtársak és a nézők előtt is, és eközben elfelejtik, hogy miért is vannak ott. Azért, hogy bepasizzanak, becsajozzanak. Ez lenne a lényeg.

Normális az a 18 éves fiú, akinek a meztelen nők láttán nem kezd el csorogni a nyála? Tényleg szemernyi erekció nélkül meg lehet úszni egy ilyen találkozást? Tudtommal a fiatal srácok - ellentétben a korosabb férfiakkal - nem azért küzdenek, hogy erekciójuk legyen. Éppen ellenkezőleg. Az a gondjuk, hogy miként küzdjék le, hogyan leplezzék a nyilvánvalót. Úgy látszik, ezek a tévés srácok nem túlzottan túlfűtöttek, mert még kitakarásban sem láthatunk tőlük spontán kinyilatkoztatást, illetve szóban sem utal ilyesmire egyikük sem. Ha ezek a példányok reprezentálják az emberiséget, akkor félő, hogy nyom nélkül kihalunk.

Lehet prűd egy meztelen ismerkedési műsor? Eddig azt hittem, hogy nem. A meztelenség mindent megold. Most azonban csúnyán szembesültem az igazsággal. Ez az erőteljesen manipulált produkció még a mezítelen emberekből is kiöli az alapvető emberi ösztönöket. Természetesen nem félek az emberiség kihalásától. Egy gyenge tévéműsor nem befolyásolhatja hozzáállásunkat a másik nemhez. Nem változtat meg minket. A magam részéről továbbra is keményen hiszek az erekcióban, és ez így is marad.

adam-sucht-eva-die-zweite-staffel-beginnt.jpg

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingride.blog.hu/api/trackback/id/tr118735862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paulettejarvi 2016.05.23. 16:19:44

nagyon jó, erre még így nem is gondoltam. tetszel nekem

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2016.05.23. 16:30:19

Egyrészt nem találom a gondolatmenetet, másrészt amit találok, az is önellentmondó és kaotikus.

A meztelenség vs erotika kérdésnek elég szép irodalma, van, ENNÉL azért már jóval tovább jutottak, mint ameddig a kedves szerző elevickélt.

lutria 2016.05.23. 17:05:21

Vagy csak kivágják a műsorból az erekciós pillanatokat és pl.azt amikor hirtelen beszaladnak a tengerbe lehiggadni-ahogyan a kiesett férfiakkal készült riportokból ezt ki lehet olvasni.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.23. 18:18:17

A férfi nemi szerv mutatása mindenképpen pornó.

A nő nemi szerv mutatása csak akkor az, ha direkt fókuszálva van mutatva.

Croma Soma 2016.05.23. 19:07:47

Régi naturistaként mondom, hogy a meztelen természetben tartózkodásnak és a szexnek nem sok köze van egymáshoz. A szexet az egymásra rezonálás indítja be az outfittől függetlenül. :)

szombi 2016.05.23. 19:22:35

Már megint egy hülye okoskodik! Foggalma (sic!) sincs a nudizmus alapjairól, kialakulásáról, céljairól és szabályairól, de azért okítja a népet.
Kezdjük ott hogy nem a cicik és seggek egyforma átbarnítása a cél. Az alap filozófia hogy az ember meztelenül született, és képes ebben a formában harmóniában lenni a természettel. Egyes naturista nézetek a vegetáriánus étrendet és a természeti értékek kiemelt védelmét is osztják, míg mások vígan bográcsgulyásoznak.
Az pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy nudista környezetben nem áll fel egy huszon-harminc éves heteró férfi farka sem. Max. első egy-két alkalommal, de hamar hozzá lehet szokni. És ehhez nem kell erőlködni meg az anti-viagrát sem szükséges bevenni.

szombi 2016.05.23. 19:28:06

Még annyit hogy akinek a meztelenségről (mindegy hogy társkereső vagy naturista kemping) a nyálcsorgatás meg az erekció, vagy "bizsergés" jut először eszébe, az jobb ha kezelteti magát. Személy szerint én azt vallom, hogy ha a férfiak bárhol járkálhatnak meztelen felsőtesttel (sőt! egyes helyeken szinte kötelező), akkor a nőknek is szabadnak kellene.

Netuddki. 2016.05.23. 20:12:30

@szombi: "Személy szerint én azt vallom, hogy ha a férfiak bárhol járkálhatnak meztelen felsőtesttel (sőt! egyes helyeken szinte kötelező), akkor a nőknek is szabadnak kellene."

Tutira nem nő vagy. Nyehehe!

A képen látható, összefirkált qrva látványánál meg kevesebb lelombozó látványt tudnék mondani.

-xy- 2016.05.23. 20:31:22

Jééézusom..! Ingride!
Komolyan azt gondoltad, hogy egy csupasz csöcs látványától egész nap vigyázzba fognak állni a fiúk?

Leylandi 2016.05.23. 20:33:44

@szombi: "ha a férfiak bárhol járkálhatnak meztelen felsőtesttel (sőt! egyes helyeken szinte kötelező), akkor a nőknek is szabadnak kellene"

Egyetértek!!! Legyen kötelező! Amint kitavaszodik, minden nő az utcán lengessen csöcsöt! És kötelező legyen kezelni neki az ilyen "betegeket", akiknek még a meztelenségtől feláll!
Nna. Csak kiegyezünk veletek, feministákkal:-)

Leylandi 2016.05.23. 20:40:42

@Croma Soma: "Régi naturistaként mondom, hogy a meztelen természetben tartózkodásnak és a szexnek nem sok köze van egymáshoz."

Ez így van!
Maga a meztelen anyatermészet egyáltalán nem erotikus.
Csak a meztelen emberek benne...
Bár tizenéves korban még a korhadt fatönkre is feláll, de ott nem biztos, hogy maga a látvány nyom a legtöbbet a latban.

Vittore. 2016.05.23. 21:03:42

Szóval a 2. bejegyzés mindjárt Index-címlapos. Csak nem egy szponzorált blogot látunk?

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.05.24. 06:31:44

A nők járjanak hónaljszagú nejlonotthonkában és kismamacipőben!

Croma Soma 2016.05.24. 08:43:59

@Leylandi: szegény eleink, tudod még a ruha föltalálása előtt, nagy bajban lehettek.

Nagyon ostobella dolog egy szilárd tengelyre helyezni a meztelenséget, a szexszel, mintha azok elválaszthatatlanul összetartoznának. Mindamellett persze tudom, hogy a kultúránkban jellemzően szexhelyzetekben látunk meztelen embereket, de mindjárt össze is kapcsolni a kettőt butaságnak tűnik.

Megfigyelésem szerint a szexuális gerjedelmet, a szexuális energiák áramlása két (több) ember között váltja ki, helytől, ruházattól függetlenül.

Tehát az, hogy lemegyek egy nudista strandra kb. ugyan akkora szexuális élmény, mint lemenni textiles strandra. Ráadásul a sok meztelenség nem is telít el. Plusz sz sem szegi kedvét az embernek, ha egy nem túl szép egyedet lát. Van olyan mindenhol.

Azt persze elismerem, hogy a kultúránk és a meztelenség kapcsolata miatti görcsöket egy kis idő levetkőzni. :)

Leples_Bitang 2016.05.24. 08:59:55

A szerző nyilván azt várta ettől a műsortól (amiről eddig azt hittem hogy senki nem néz) hogy a lobogó csöcsöktől megvadult mikropéniszű 18 éves fiúk rárontanak a meztelen férfi test látványától teljesen bezsongott és átnedvesedett nőstényekre ismerkedés céljából.

MaCS_70 2016.05.24. 11:17:50

@Croma Soma: Ez az, amit sokan egyszerűen nem csak nem értenek meg, de is hajlandóak megérteni.

Igencsak leggerjedelmesebb életkoromban már naturista strandra jártam, és sosem kerültem bajba, ugyanakkor intim helyzetben nem voltak potenciazavaraim. Számtalanszor előfordult, teljesen mindennapos dolog volt, hogy egy lánnyal az egész napot együtt töltöttük meztelenül, és bár tudtuk, hogy mit hoz az este, nem indultunk be egymásra (ami az én esetemben ugye kínos eredménnyel járt volna), de amint megfelelő, botránykeltés-mentes helyzetbe kerültünk, egymásra vetettük magunkat.

A kívülállók jelentős része szerint meg egyszerre vagyunk impotensek és perverzek.

MaCS

átlátó 2016.05.24. 11:54:13

Ezeknek a filmszínésznőknek és filmszínészeknek semmihez semmi közük. Sima vajnatimeák, sarkakaták, gáspárgyőzők, berkikrisztiánok. Attól , hogy emberek, nem feltétlen kell úgy kezelni őket.

Croma Soma 2016.05.24. 12:45:08

@MaCS_70: a meztelenség természetes dolog.

Csak valahogy megnő tőle az ember intim tere. Ezért volt érthető az egyik szereplő kiakadása. :)

Én kb. annyiszor indultam be, mint bármilyen másik helyzetben, de ott a víz, és a hasra fekvés lehetősége. ;)
Normál strandon se általános, hogy álló farokkal mászkáljon az ember. :)
Nadrágban meg kényelmetlen. :)

Szóval kedves bloggerina, egy egészséges lelkű, normális férfi ezt a merevedés kérdést képes minden további nélkül intelligensen kezelni, már tizen-huszon évesen is. :))

furo80 2016.05.24. 13:01:05

Gondolom kaphatnak valami szert, hogy pár napig ne legyen erekciójuk. Egész vicces látvány lenne, ha egesz nap, álló farokkal járkálnának. Meg persze a hosszú ideig tartó agyi vérhiánytól még elájulnának. :-)

Leylandi 2016.05.24. 16:13:35

@Croma Soma: "Megfigyelésem szerint a szexuális gerjedelmet, a szexuális energiák áramlása két (több) ember között váltja ki, helytől, ruházattól függetlenül."

Ja. Szóval a "PORNÓ" nem is létezik!
Nincs.
Csak egyszer mesélte valaki, hogy látott olyat, aki nézett "pornó"-t, de az se az volt, ugye?
És a férfiaknak nem is áll fel a látványtól, és egyáltalán nincs a világon meztelenkép, hiszen ott nyilván csak egyirányú vizuális inger lehetne, márpedig nyilván nem beszélhetünk a néző és notebook-monitor között áramló szexuális energiáról!
Szólj a pornóiparnak, hogy ők igazából nincsenek is, mert nem működik a látványra gerjedés! Hiszen te jobban tudod, mint az a pármilliárd ember, aki már gerjedt ilyenre.
Oksa, Mamagésa. Pszt... itt ám mindenki bolond, csak mi vagyunk... helikopter:-)

"Azt persze elismerem, hogy a kultúránk és a meztelenség kapcsolata miatti görcsöket egy kis idő levetkőzni. :)"

A butaságot ellenben - láthatólag - nem is lehet...

Croma Soma 2016.05.24. 18:01:41

@Leylandi: a Soma egy férfi név. ;)

Igazad lehet, pl. rám nem hat a pornó. Csak nagyon speciális esetben. Úgy gondolom, hogy általában az emberek fantáziáján keresztül hat a dolog egyébként is. Van egy kulcs inger a többit beleképzeli a csóka. :)

Nekem ez nem működik, csak nagyon speciális esetben és ritkán és rövid ideig. Semmi sem működik, ami személytelen.

Miért is személyeskedsz? Mit szeretnél vele elérni?

Leylandi 2016.05.24. 18:24:31

@Croma Soma: "Miért is személyeskedsz? Mit szeretnél vele elérni?"

Épp ezt akartam kérdezni én is az előzőben tőled, de mondom fölösleges.
Te írtad ugyanis fennebb, nekem címezve:
"Nagyon ostobella dolog egy szilárd tengelyre helyezni a meztelenséget, a szexszel..."
"...kapcsolata miatti görcsöket egy kis idő levetkőzni. :)"

Ja, és kímélj meg attól, hogy csak általánosságban ostobáztál (NEKEM van a hsz-od címezve), meg amúgy tettél a végére egy szmájlit is. Ezek a passzív-agresszív személyiség módszerei, és természetesen nem érnek...
Neked szabad, de ha valaki hasonló stílusban visszafelel, az már személyeskedés? Ez meg az egoizmus jele. És most mértéktartó voltam, mert nem írtam antiszociális személyiségzavart, pedig az is ilyen.

" a Soma egy férfi név"

www.somamamagesa.hu/
Mert ezen is egy férfi van.

Croma Soma 2016.05.24. 19:04:35

@Leylandi: ORLAY-PETRICH Soma, stb.
Esetleg wikipedia! :)

Pedig azt a bizonyos mondatot mindenkinek szántam, nem pedig neked külön, de természetesen a célhalmaz részeként neked is.

Az ostobella kimondottan a bloggerinának volt címezve, de ha magadra vetted, talált.

Tudod mit, személyeskedj nyugodtan!

Számomra a lényeg, remélem a bloggerina érti, hogy a szexuális megindultság nem egy látvány, hanem emberi interakció következménye. Így nagyon bátran járok nudista strandra, nem kell félnem semmitől. A műsor pedig hozza kicsit a nudizmus feelingjét. Ami szerintem pozitív!

Leylandi 2016.05.24. 20:08:39

@furo80: "Gondolom kaphatnak valami szert, hogy pár napig ne legyen erekciójuk."

Meg ha volt egy jó vágó a stúdióban, az összevágta a lankadtabb részeket:-) Nyilván nem 7/24-ben nyomják az erekciót ott se.

@Croma Soma: "de ha magadra vetted, talált. "

Húú, de bekattant valaki! Most aztán nem tudsz leállni, mi?:-))))
Hopp-hopp! Ugrálj még, pincsi! Engem szórakoztat... Láthatólag te nem bírod idegekkel.
Önuralom! Az a kulcs. Fejlesztgesd, és nem fogsz folyton ökölbeszorított öklöcskékkel ideülni:-)
www.termeszetesgyogymodok.hu/irasok/sajat-irasok/53-tudati-energiak-fejlesztese.html
Ezt meg azért, hogy fel tudd dolgozni a téged kínzó belső feszültséget:
foglaljorvost.hu/pszichiater/budapest/
Utána talán meg tudod válaszolni a saját kérdésedet, amit eddig csak másoknak tettél fel, pedig először magadnak kéne:
"Miért is személyeskedsz? Mit szeretnél vele elérni?"
Nna. Ne mondd, hogy nem vagyok pozitív és segítőkész.

Croma Soma 2016.05.24. 20:30:06

@Leylandi: :)

Trollnak tetszik lenni? Sebaj!

Kár, hogy legyilkolod a témát. Érdekes volt, hogyan gondolkodnak emberek erről. Sajnos már nem tudunk meg többet, mert jöttél...

MaCS_70 2016.05.25. 00:13:52

@Croma Soma: Hagyd, kár etetni...

MaCS
süti beállítások módosítása